Værd at vide for dig som trykkeri


Hvad er HeyPrint

HeyPrint gør det let for virksomheder at bestille tryksager på Internettet. Konceptet er blevet brugt i flere reklamebureauer, før det blev gjort åbent og tilgængeligt for alle virksomheder i starten af 2009.

Der produceres idag (gennemsnitligt) over 300.000 tryksager ugentligt i HeyPrint - og som trykkeri har du mulighed for at få del i dette og dermed få flere kunder og dermed større omsætning.

HeyPrint er mere end et salgskoncept. Brokerprint fungerer også som en slags indkøbsforening, hvor du selv kan vælge om du vil benytte dig af tilbuddene. 

Hvad gør HeyPrint

HeyPrint er din samarbejdspartner til nye kunder og du er vores samarbejdspartner til at levere til vores kunder.

Formidling af opgaven

HeyPrint formidler en trykopgave fra kunden til trykkeriet med alle de specifikationer, der er nødvendigt at vide til den specifikke opgave, samt mulighed for at stille spørgsmål til kundens opgave. Når opgaven er accepteret af kunden ryger kontaktoplysningerne automatisk videre til dét trykkeri, kunden har valgt. 

Markedsføringspuljen

HeyPrint markedsfører sig aggressivt online og i andre relevante medier, for at udbrede kendskabsgraden til HeyPrint navn og system. Én af Danmarks førende søgemaskineeksperter er ansat og medejer af HeyPrint og sørger konstant for optimal synlighed på bl.a. Google. 

Indkøbsforening

HeyPrint ønsker det bedste for samarbejdspartnerne og har været i stand til at etablere samarbejde med nogle af de største leverandører af forbrugsprodukter, så trykkerierne konstant har mulighed for at spare penge og dermed få endnu mere profit ud af samarbejdet med HeyPrint.

Er du endnu ikke et trykkeri hos HeyPrint?

Trykkerierne hos HeyPrint er nøje udvalgt af HeyPrints team. Vi stiller strenge krav til kvalitet og stabilitet og aflægger derfor altid et besøg hos det enkelte trykkeri, inden det bliver oprettet i systemet. Hvis du har et trykkeri og gerne vil overvejes som leverandør til HeyPrints kunder - så opret dig her og se din forretning vokse.

For at blive trykkeri hos HeyPrint, kræver det, at vi får en snak om en række informationer; såsom hvilke slags tryksager, I er leveringsdygtige i, levereringstider og den slags.