Teamet bag HeyPrint

Kernen af HeyPrint består af nogle kick-ass folk med hver sine kompetencer og ansvarsområder. Dermed er HeyPrint sammensat af et hold der supplerer og støtter godt op om hinanden, hvilket derved skaber de bedste muligheder for at både HeyPrint, vores trykkerier og vores samarbejdspartnere har de bedste muligheder fremadrettet.

Vores kontor ligger i Holstebro

 
HeyPrint
Lægårdvej 01
DK - 7500 Holstebro
 
 
 
CVR: 33545666
 

 

Hvem er HeyPrint

Vinder af Nordic Startup Awards 2012

 

 

 

Marcel Fuursted

Group CEO - mf@heyprint.dk - LinkedIn

Marcel er stifter og har stået for væksten af brokerprint konceptet hidtil. Han er desuden yderst anerkendt og utvivlsomt én af landets førende indenfor søgemaskineoptimering. Derfor er det også helt naturligt, at Marcel har hovedansvaret for al online markedsføring.

 

Sven Philipsen

Group CTO - sp@brokerprint.com - LinkedIn

Sven er ansvarlig for at al teknisk stemmer overens med planer, mål og visioner i samarbejde med vores CIO, Marcel Fuursted. Der udover fungerer Sven som bindeled mellem, marketing, IT og udviklingen af HeyPrint-sitet.

 

Sella Renganathan

It-udvikler - sella@brokerprint.com - LinkedIn

Sella udfører alle nye tiltag og arbejder ud fra gode råd fra vores kunder og trykkerier - men naturligvis også fra direktionen, som konstant følger markedets udvikling og er foran med de nyeste tiltag.

 


 

Om heyprint.dk

Vi giver dig muligheden at bestille tryksager på en helt ny måde. Nu kan du slippe for besværet med at kontakte mange forskellige trykkerier og i stedet få dem til at kontakte dig.

Konceptet er dermed tilpasset sig udviklingen i samfundet – og gjort det hurtigere og nemmere for alle at indhente tilbud på tryksager. Der skal altså ikke spildes tid på selv at indhente tilbuddene, hvilket gør denne løsning ideel.

Det er nemt og sikkert at bestille og købe tryksager gennem HeyPrint, og skulle der være spørgsmål eller lignende, er holdet bag tryksags-portalen altid klar til at hjælpe dig. Helt i trit med den verden vi lever i, kan du få fat i HeyPrint via vores online chat, hvad enten du er på farten og lige har et hurtigt spørgsmål over mobilen, eller sidder ved computeren og er i gang med at bestille.
Vi lever i en verden hvor kravene til både kvalitet og priser er store, og det tager HeyPrint alvorligt. Vi stiller store krav til, at vores tilknyttede trykkerier er i stand til hver gang at levere den helt rigtige kvalitet. Takket være det helt unikke system, kan kunderne på hjemmesiden også altid se hvilket tilbud der er billigst. Dette er helt grundlæggende vores ønske med brokerprint.

Vi ønsker at give alle mulighed for nemt og hurtigt, at få adgang til de absolut bedste tilbud på tryksager i bedste kvalitet - hver gang.

 

Vision

HeyPrint skal være europæiske virksomheders foretrukne website indenfor alle former for tryk.

 

Mission

Vi skaber merværdi og besparelse for virksomheder ved at samle de bedste trykkerier og dermed gøre det mere overskueligt at finde den bedste pris på den bedste kvalitet af tryksager.

 

Værdier

  • Resultater
  • Dedikation
  • Solidaritet
  • God service
  • Udvikling